Rob Lord, ny General Manager for Nord-Europa


På vegne av Synergy Europe er jeg glad for å kunngjøre at Rob Lord har takket ja til å utvide sin rolle som General Manager til også å omfatte hele Nord-Europa.

Rob har siden 2013 vært en dyktig leder for Storbritannia, Irland og Nederland. Dette vil han fortsette med, men nå har han i tillegg takket ja til å utvide sin rolle til også å lede Norge, Sverige, Danmark, Island og Finland. Jeg føler meg helt sikker på at han vil være en god leder og gi verdifull støtte også til mennesker i disse nye landene.

Med over 15 års erfaring innen internasjonal ledelse, har Rob kompetanse til å hjelpe teammedlemmer over hele Nord-Europa å nå sine mål, og ta ut hele sitt potensiale på reisen til Elite Health. Han er meget opptatt av den kontinuerlige suksessen til både menneskene og til selskapet.

Rob vil samarbeide tett med både markedsføringsavdelingen og vårt salgspersonale, i tillegg til det voksende kundeservice-teamet vårt, for å gi støtte til hele Nord-Europa. Han vil fortsette å være engasjert i suksessen til våre teammedlemmer. Ved at Rob fortsetter å rapportere direkte til meg, vil vi jobbe sammen for å bygge større stabilitet, vekst og effektivitet i hele Europa.

Vær med meg i å ønske Rob velkommen i sin nye utvidede rolle.

Vennlig hilsen,
Carmelo D'Anzi
Vice President
Synergy Europe

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us