Legacy Retreat 2019 i London!Bli med oss på en opplevelsestur til London i april 2019, og opplev London by med hele sin prakt. Få steder på jorden har så mye historie og innflytelse, så mange legender og så mye luksus, storhet og spenning, i en salig miks som London.

Den årlige Legacy Retreat er Synergy WorldWides mest prestisjetunge arrangement. Selv om plasseringen på arrangementet endres hvert år, får en alltid med seg utrolig flotte severdigheter, luksuriøs innkvartering, deilige måltider, eventyrlige aktiviteter og opplevelser når en deltar på Legacy Retreat. Opplevelser en aldri vil glemme.

Retreat-kvalifiserte vil i 2019 få muligheten til å bli overveldet over en av historiens viktigste steder, nemlig London. Våre gjester vil få oppleve det pulserende bylivet, i kombinasjon med naturens skjønnhet på landsbygden. Synergy står klar til å behandle våre Legacy Retreat-kvalifiserte som kongelige.

Det er så mange ting å bli inspirert av i London som er en av verdens største byer. Gå ikke glipp av Legacy Retreat i 2019 – Bestem deg nå for å kvalifisere deg for arrangementet!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us