2021 Leadership Retreat – UTAH!

Kvalifiser deg i år og bli med og feir Synergy i UTAH i 2021! 
Før du vet ordet av det, sitter du på flyet på vei til en uforglemmelig opplevelse. Alle som kvalifiserer seg til å bli med på 2021 Leadership Retreat vil få være med på en eventyrlig reise til Utah, fylt med minneverdige øyeblikk og Synergy-aktiviteter.

Her har du som er Team Leader eller høyere muligheten til å få omvisninger ved Synergys hovedkontorer, Hughes Center for Research and Innovation, og våre uovertrufne produksjonsfasiliteter. Som vår velkomne gjest vil du få muligheten til å delta ved presentasjoner og møter med Synergy Corporate-stab, forskere og leger ved Hughes-senteret, for ikke å glemme Synergys President og grunnlegger. I tillegg vil du få oppdage og utforske de vakre og fascinerende stedene som gjør delstaten Utah så unik.

Leadership Retreat-turen vil bli avholdt i forbindelse med 2021 Vision Retreat. Teamledere og høyere vil også kunne tilbringe tid med fremtidige Synergy-ledere, samtidig som de får nyte et ekstra luksuriøst opphold som belønning for lederskapet. Synergy tar seg av hotell, måltider, bakketransport, tilleggsaktiviteter du ikke vil gå glipp av og vil gi reisekreditt-refusjon innenfor satt grense. Se kvalifiseringsinformasjon under.


INFORMASJON

Kvalifiseringsperiode: Januar 2020–desember 2020.
Når: TBD, 2021
Hvor: Utah, USA
Hvem: Teamledere og høyere som har kvalifisert seg. Se kvalifiseringsinformasjon under for å få vite hvordan du kvalifiserer deg til å ta med en gjest i tillegg.

SLIK KVALIFISERER DU DEG


- Oppnå rangeringen Team Leader eller høyere, og oppretthold tittelen i minimum 6 av årets måneder, inkludert desember, kampanjens siste måned.

- Hver måned du oppnår tittelen, må du opprettholde eller overgå tittelen påfølgende måned for at det skal telle som en del av de seks månedene.

- I tillegg må totalvolumet i det svake benet ditt i 2020* overstige totalvolumet i ditt svake ben fra 2019 med følgende prosentandeler**:

Rangering
% av vekst for 1 plass
% av vekst for 1 gjest
Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite & oppover
5%
8%

Mens du jobber for å kvalifisere deg til å bli med på denne turen, vil du samtidig kunne øke inntjeningspotensialet ditt og bli bedre rustet til å kunne høste fruktene av din blomstrende Synergy-virksomhet. Vi håper vi får gleden av å feire med hver og en av dere i 2021!

- *Totalvolumet finner du ved å legge sammen TC1-volumet i ditt svake ben hver måned gjennom hele 2020. 
- **Basert på din betalte rangering i desember 2019
- Husk at du som alltid må være aktivt deltagende i Synergy Autoship-programmet.
- Gjesten må være en ektefelle/partner, eller en forretningspartner tilknyttet din Synergy-virksomhet. Det kan ikke være et annet Synergy-Teammedlem.
- Alle aspekter av denne kampanjen er ikke-overførbare og kan ikke innløses i kontantverdi eller tilsvarende. Mottageren må være på gode vilkår med Synergy WorldWide og i tråd med firmaets retningslinjer på tidspunktet for mottagelse av bonusen. KLIKK HER for videosammendraget av Synergys Leadership Retreat på Kreta i 2019

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us