Customer Care Bonus

Vi elsker våre kunder! Hvert Synergy teammedlem vet dette. I 2020 gir Synergy en ekstra belønning til teammedlemmene som jobber for å betjene glade kunder på tvers av hele Europa.

Hver måned vil Synergy legge sammen all CV plassert direkte på dine personlige tracking-sentre. Dette inkluderer dine personlige bestillinger, kundebestillinger, og kan også inkludere ordrer plassert på dine personlige tracking-sentre av din upline. La oss referere til dette som ditt “Kundevolum”. På slutten av hvert kvartal vil din bonus bli basert på bonusnivået du var i stand til å opprettholde.


Bonusnivå
Customer volume per month
Bonus amount
Nivå 1
600 – 1199 CV
100€
Nivå  2
1200 – 1799 CV
200€
Nivå  3
1800 – 2999 CV
300€
Nivå  4
3000+ CV
500€


Er du klar til å tjene 500€ i bonus i slutten av første kvartal? Akkumuler minst 3000 CV i «kundevolum» i januar, februar og mars. Her er et annet eksempel:

Hvis du i januar samler 800 CV i «kundevolum» (Nivå 1), i februar 1200 CV i «kundevolum» (Nivå 2) og i mars 1900 CV i «kundevolum» (Nivå 3), vil du for første kvartal tjene 100€ (Nivå 1) i bonus. Imens står du klar til å begynne å tjene større bonus når andre kvartal begynner i april.

Customer Care Bonusen kan opptjenes opptil 4 ganger i løpet av året. 

2x Customer Care Pris:
Når du kvalifiserer for Customer Care Bonusen i to kvartaler, rygg mot rygg, vil du motta et Synergy Business Kit, verdsatt til mer en 50€, sammensatt av Synergy merkevarer og salgsverktøy. Dette kommer i tillegg til den kvartalsvise Customer Care Bonusen som du tjener for hvert kvartal.  

3x Customer Care Pris:
Hvis du i løpet av året kvalifiserer til Customer Care Bonusen tre kvartaler på rad, vil du motta et oppgradert Synergy Business Kit (verdsatt til mer enn 100€). Denne prisen kommer i tillegg til den kvartalsvise Customer Care Bonusen som du tjener for hvert kvartal. 

Årlig Pris for Customer Care Kampanjen:
Alle som tjener Customer Care Bonusen i alle fire kvartaler av året vil være berettiget til å tjene en invitasjon til et eksklusivt VIP-arrangement på Synergy Europa Summit i 2021. De som kvalifiserer seg til nivå 3 eller 4 gjennom året vil også kvalifisere til en gjesteinvitasjon.


- Husk at som alltid er det bare Synergy Europe teammedlemmer som opprettholder minst 200 CV i personlig TC1-volum og aktivt deltar i autoship-programmet som kvalifiserer til å delta i Customer Care Bonus Kampanjen. 
- Customer Care Bonus-programmet er en kampanje for et begrenset tidsrom, designet for å oppmuntre til positive forhold mellom kunder og Synergy Teammedlem distributører i europeiske markeder.  
- De som kvalifiserer seg til VIP-opplevelsen på Europa Summit i 2021 med nivå 3 eller 4 vil være kvalifisert til å ta med seg en gjest. Gjesten må være en ektefelle/partner, eller forretningspartner tilknyttet din Synergy-virksomhet. Det kan ikke være et annet Synergy teammedlem. 
- Alle aspekter av dette bonus- / kampanjeprogrammet er ikke overførbare og kan ikke innløses for kontaktverdi. Mottakeren må være på gode vilkår med Synergy WorldWide og i tråd med firmaets retningslinjer på tidspunktet når bonusen mottas.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us