2021 Vision Retreat

På grunn av stor etterspørsel inviterer vi deg nok en gang «hjem» til Utah for å oppleve alt som gjør Synergy til Synergy! 

Tilbring fire spennende dager og tre netter i Utah mens du vises rundt i Synergys nye hovedkontorer, the Hughes Center for Research & Innovation, og produksjonsfasilitetene våre. Som vår velkomne gjest vil du få muligheten til å delta ved presentasjoner og møter med Synergy Corporate-stab, forskere og leger ved Hughes-senteret, for ikke å glemme Synergys President og grunnlegger. I tillegg til Synergys «Vision»-aktiviteter, vil du også få oppdage og utforske de vakre og fascinerende stedene som gjør delstaten Utah så unik.

Dette er en sjelden mulighet, og vi ønsker at alle skal kvalifisere seg. Synergy tar seg av hotell, måltider, bakketransport og gi refusjon for reisekreditt. Se kvalifiseringsinformasjon under.

INFORMASJON

Kvalifiseringsperiode: Januar 2020–desember 2020.
Når: TBA, 2021
Hvor: Utah, USA
Hvem: Teammedlemmer som har kvalifisert seg. Se kvalifiseringsinformasjon under for å få vite hvordan du kvalifiserer deg til å ta med en gjest i tillegg!

SLIK KVALIFISERER DU DEG


- Vinn din plass på Vision Retreat ved å oppnå Silver-rangering for første gang i 2019 eller 2020, og oppretthold rangeringen i minimum 6 måneder i 2020. Her er også kampanjens siste måned, desember, inkludert. Hver måned du oppnår tittelen, må du opprettholde eller overgå tittelen påfølgende måned for at det skal telle som en del av de seks månedene.

- I tillegg må du personlig sponse fire nye Teammedlemmer i 2020 som oppnår rangeringen Star og opprettholder tittelen i minimum de to påfølgende månedene, innenfor kvalifiseringsperioden på 12 måneder.

- Du kan oppgradere og vinne muligheten til å ta med deg en gjest ved å oppnå Gold-rangeringen for første gang i 2020 og opprettholde rangeringen i minimum seks måneder av året, inkludert kampanjens siste måned, desember. Som tidligere må du opprettholde eller overgå tittelen i påfølgende måned hver gang du oppnår tittelen for at det skal telle som en del av de seks månedene.

- I tillegg må to eller flere av de nye og personlig sponsede Teammedlemmene som har oppnådd Star også avansere til Bronze, og opprettholde denne tittelen i minimum to påfølgende måneder innenfor kvalifiseringsperioden på 12 måneder.

Mens du jobber for å kvalifisere deg til å bli med på denne turen vil du også øke inntjeningspotensialet og bedre forutsetningene dine for å høste fruktene av din voksende Synergy-organisasjon. Vi håper vi får muligheten til å feire sammen med hver og en av dere i 2021!

- Merk: Som alltid må du være aktivt deltagende i Synergy Autoship-programmet 
- Alle Synergy Europa Teammedlemmer som ikke har opptjent en plass på Vision Retreat tidligere er kvalifisert til å delta i kampanjen som leder opp til Vision Retreat 2021.
- Gjesten må være en ektefelle/partner, eller en forretningspartner tilknyttet din Synergy-virksomhet. Det kan ikke være et annet Synergy-Teammedlem.
- Alle aspekter av denne kampanjen er ikke-overførbare og kan ikke innløses i kontantverdi eller tilsvarende. Mottageren må være på gode vilkår med Synergy WorldWide og i tråd med firmaets retningslinjer på tidspunktet for mottagelse av bonusen.KLIKK HER for videosammendraget av Synergys Leadership Retreat på Kreta i 2019

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us