Monthly Mentor Bonus

To mennesker. En 3-måneders reise.
De kan finne suksess, men…
De trenger en guide. En leder. En mentor.
Har du det som trengs? I så fall har vi en bonus til deg!
 

VI INTRODUSERER MONTHLY MENTOR BONUS: 

Når du sponser to nye teammedlemmer med aktiveringsordrer, som hver fortsetter med å plassere kvalifiserende ordrer i hver av de to påfølgende månedene, vil Synergy belønne deg med 50€ i ekstra penger!

Vi håper at denne kampanjen vil oppmuntre våre teammedlemmer til å ta godt vare på menneskene de sponser. Det er tross alt spennende å bli med i Synergy, men ethvert eventyr uten guide kan være skummelt. Ikke la dine nylig sponsede teammedlemmer føle seg ensomme eller tapt. Dra nytte av denne bonusen og vær den beste mentoren du kan være.


SLIK FUNGERER DET: 
Første måned: Du sponser personlig to nye teammedlemmer med aktiveringsordrer.
Andre måned: Hjelp de to nylig sponsede teammedlemmene med å starte deres virksomhet, og at de plasser hver sin kvalifiserende ordre.
Tredje måned: Fortsett å veilede disse to nye teammedlemmene, og hjelp de å plassere en til kvalifiserende ordre hver.
Vips! De nye teammedlemmene dine har en god start, og du har tjent en Monthly Mentor Bonus!*

Kan du tjene denne bonusen ved å veiled flere par mennesker? JA. Du kan tjene denne bonusen opptil fem ganger per måned. Vis dine ferdigheter, mentor!

TJEN ET SYNERGY MENTOR KIT:
Hvert kvartal, hvis du har tjent TRE Monthly Mentor-bonuser eller mer vil du være kvalifisert til å motta et Synergy Mentor Kit som inneholder Synergy Swag & Business verktøy verdsatt til mer enn 100€!

VENT, DET BLIR BEDRE!
Snart kunngjør vi datoene og stedet for Synergy Europa Summit i 2020. Tjen seks Monthly Mentor Bonuser innen august og du vil være berettiget til å tjene en invitasjon til et eksklusivt VIP-arrangement på Synergy Europa Summit i 2020 med en gjest. Inkludert er også spesiell anerkjennelse og god mat med de andre VIP-ene.

Så ikke utsett, det er folk der ute som trenger en god guide, en kjærlig leder og en månedlig mentor. Denne månedlige mentoren vil være deg! Spørsmål? Kontakt oss i dag, og se under for ytterligere informasjon og ofte stilte spørsmål.

HER ER ET EKSEMPEL:

I januar sponser Lisa to nye teammedlemmer, Ola og Nora. Ola og Nora plasserer hver sin aktiveringsordre, og Lisa gleder seg også over hennes 200 CV kvalifiserende ordre.

I februar fortsetter Lisa å støtte Ola og Nora, svarer på deres spørsmål og deler nyttige Synergy-tips. Lisa, Ola og Nora plasserer hver sin kvalifiserende ordre, som tillater at de kan opptjene Synergy-bonuser og provisjoner.
          - I tillegg sponser Lisa personlig fire teammedlemmer til: John, Kari, Anne og Marte. Hver av disse fire teammedlemmene plasserer sin aktiveringsordre.

I mars:
          - Ola og Nora plasserer hver sin tredje kvalifiserende ordre.
          - Lisa tjener sin første 50€ “Monthly Mentor Bonus ”!* i tillegg til andre Synergy-provisjoner og bonuser hun potensielt har opptjent.
          - John, Kari, Anne og Marte plasserer hver sin kvalifiserende ordre.

I april:
          - John, Kari, Anne og Marte plasserer en til kvalifiserende ordre hver.
          - Lisa tjener ytterligere to 50€ “Monthly Mentor Bonuser”!*
          - I tillegg har Lisa kvalifisert for et Synergy Mentor Kit!

Det er mange muligheter med denne spennende nye bonusen. Så ikke utsett! Det er mennesker der ute som trenger en god guide, en kjærlig leder og en månedlig mentor. Denne månedlige mentoren kan være deg!

Spørsmål? Kontakt oss i dag, og se nedenfor for ytterligere detaljer.


- *Husk at du, som alltid, må være en aktiv deltaker i Synergy autoship-programmet og opprettholde minst 200 CV i personlig TC1-volum for å kvalifisere til Synergy-kampanjer. 
- Monthly Mentor Bonus er en kampanje for et begrenset tidsrom, designet for å oppmuntre til mentorpraksis i Synergy virksomhetsbygging i europeiske markeder. 
- Synergy Mentor Kit vil bil tildelt kvartalsvis, tre måneder etter at hvert 3-måneders kalenderkvartal er fullført for å tillate fullføring av en sekvens. Vi forventer derfor å tildele Synergy Mentor Kit i juni, september, desember og i mars 2021. 
- Igjen, de som kvalifiserer til VIP-opplevelse på Europa Summit i 2020 vil være berettiget til å ta med en gjest. Gjesten må være en ektefelle/partner, eller forretningspartner tilknyttet din Synergy-virksomhet. Det kan ikke være et annet Synergy teammedlem. 
- Alle aspekter av dette bonus- / kampanjeprogrammet er ikke overførbare og kan ikke innløses for kontaktverdi. Mottakeren må være på gode vilkår med Synergy WorldWide og i tråd med firmaets retningslinjer på tidspunktet når bonusen mottas.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us