Legacy Retreat 2017


Synergys Legacy Retreat arrangeres i et lite, men storslagent land; Monaco — en helt ny destinasjon for Synergy.

Vi håper at du den 16.-20. mai 2017 har anledning til å oppleve denne kulturelle smeltedigelen sammen med oss. Monaco har en rik historisk arv fra Spania, Frankrike og Italia. Her er det noe for alle og enhver — sightseeing, gambling, strender, museer og fantastiske hager.

De kvalifiserte teammedlemmene vil oppleve eventyrlig glamour på Hotel Hermitage. Dette ekstravagante hotellet har både sjarm og kongelig eleganse og er det perfekte sted å skjemme bort Synergys toppmedlemmer.

Bestem deg for å kvalifisere deg for dette eventet. Det vil bli annerledes enn de Legacy Retreats Synergy har arrangert tidligere. Kvalifiseringsperioden er fra 1. januar til 31. desember 2016, så du har noen måneder på deg til å oppfylle kvalifiseringskriteriene. Klikk på lenken nedenfor for å få vite mer om hvordan du kvalifiserer deg.

Husk at du kan følge med på hvor mange Legacy Retreat-poeng du har, ved å logge inn på Pulse-kontoen din. Dersom du har begynt å samle poeng, finner du en oversikt på venstre side av skjermen.

Se filmen som oppsummerer Legacy Retreat 2016, og få en smakebit av hva du kan se frem til.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us