Verdensrekordholder anbefaler ProArgi-9+Historiens tyngste dokumenterte knebøy med tømmerstokk er på 1000 pund (454 kg). Rekorden for flest murstein brukket på ett slag, er 60. Rekorden for trekking av brannbil ved bruk av sele, er 36 000 pund (16 329 kg). Hva har disse verdensrekordene til felles? De er satt av Strongman-utøver og talsmann for Proarg9+, 54-årige Randy Richey fra Scottsville i Kentucky.

I 30 år har Randy utført tilsynelatende umulige styrkebragder i forskjellige vektløftkonkurranser. Men det var ikke før han var i slutten av 30-årene at han begynte å delta i Strongman.


For tiden har Randy åtte verdensrekorder, og hvert år opptrer han med sin Strongman-gruppe Omega Force Strenght Team på 75-100 tivoli, messer og andre arrangementer langs hele USAs østkyst. De bøyer stål, trekker lastebiler, skyver store stabler med dekk, tar biler eller mennesker i benkpress og velter biler overende.

I 2013 opptrådte Omega Force på America’s Got Talent og imponerte dommerne så mye at de fikk bli med på andre runde i Las Vegas. Episoden der de deltok, var den mest sette den sesongen og ble så populær at den ble sendt i reprise fire ganger.

Samme år gjennomgikk Randy en omfattende operasjon, og legen hans var sikker på at han aldri ville kunne løfte tungt igjen, i alle fall ikke konkurrere i det. Men hans lidenskap for å trene gjorde at han levde så sunt som mulig for å komme seg tilbake på gymmen igjen. Etter lengre tids rekonvalesens greide Randy 365 kg i knebøy med 10 repetisjoner. Legen hans ble så overrasket og imponert at han hengte opp et bilde av Randy mens han gjør denne øvelsen, på veggen på legekontoret.

“Jeg greier alt jeg gjorde da jeg var i 30- og 40-årene, inkludert trening og konkurranser,” sier Randy

Ifølge Randy er noe av det viktigste du kan gjøre for å beholde styrken, spesielt for dem som trener vekter og ikke er 20 år lenger, å passe på at blodsirkulasjonen er optimal. Muskelrestitusjonen er helt avhengig av at blodet når musklene slik at de kan bygges opp igjen.

“Jeg anbefaler ProArgi-9+ til alle,” sier Randy. “Vi har en 78-år gammel herre på Omega Force-teamet som er spent på å se hva det kan gjøre for ham.”
CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us