SYNERGY ØNSKER NUNO CARVALHO VELKOMMENBli med oss for å ønske det nyeste tilskuddet til Synergy Europe-teamet, Nuno Carvalho, velkommen! 

Nunos fremste oppgave som kontaktperson for salg og markedsføring i Europa, er å støtte teammedlemmer på dette feltet. Nuno kommer til å arbeide direkte med Europas visepresident, Carmelo D’Anzi, og være en ressurs for teammedlemmer gjennom alle salgs- og markedsføringsinitiativer.  

I løpet av sin 13-årige karriere innen markedsføring og kommunikasjon, flerspråklig kundeservice og turistadministrasjon, har han arbeidet for selskaper innen nettverksmarkedsføring som Visalus, Cosway og Stemtech. Hans bidrag til disse selskapene omfatter implementering av markedsføringsstrategier, iverksetting av markedsføringsprogrammer og -verktøy og utvikling av markedsføringsinnhold. I tillegg har han fungert som kontaktperson for markedsledere. Nuno er opprinnelig fra Portugal, men er for tiden bosatt i Nederland. Han snakker flytende portugisisk, spansk og engelsk, og kan også fransk og italiensk.

Det sier seg selv at Nuno passer godt til denne nye stillingen, og han gleder seg til å begynne å arbeide for Synergy Europa. Hans erfaring tilfører selskapet en betydelig verdi, og vi er ivrige etter å benytte hans ferdigheter for å bistå Synergy Europas markeder og teammedlemmer.

Vi ønsker igjen Nuno velkommen til Synergy WorldWide!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us