Medisinsk ekspert er begeistret for SynergyDr. Anthony Oketah har alltid vært fascinert av hjertet — hvordan det transporterer blodet og påvirker alle andre systemer og organer i kroppen, og hvor essensielt det er for å holde oss i live.

På grunn av denne fascinasjonen ble han hjertespesialist, og han har nå praktisert som lege i 15 år. Men han har aldri vært helt tilfreds med yrket sitt. Han har alltid ønsket å kunne gjøre mer for pasientene sine. Dessuten er dr. Oketah født med en gründerånd som gjør at han alltid ser etter en anledning til å skape noe som er større enn ham selv. Denne egenskapen fikk han aldri realisert som lege.

Han ble stadig mer utilfreds med jobben sin og begynte å lete etter en forretningsmulighet som ga ham en mulighet til å gjøre mer og bli mer. James Booth, en irsk Team Director introduserte ProArgi-9+ for dr. Oketah, som raskt forstod at han hadde funnet den muligheten han hadde lett etter.
“Jeg finleste alt på Synergys nettsted, jeg studerte absolutt alt,” sier dr. Oketah. “Jeg ble så imponert over selskapet, kulturen og forretningsmuligheten. Kompensasjonsplanen er fantastisk, og jeg har stor tro på den.”

Dr. Oketah er høyt respektert av Irlands medisinske eksperter og har stor innflytelse som Synergy-distributør, fordi han har en dyp forståelse av hvordan produktene virker og bidrar til optimal helse. Etter å ha besøkt Synergy WorldWides hovedkvarter og Hughes Center for Research and Innovation, samt fått en omvisning på produksjonsanlegget, utbrøt dr. Oketah at han var imponert over forskerteamet og deres “perfekte” svar på de utfordrende spørsmålene han stilte dem. Han fikk med egne øyne se Synergys økonomiske og fysiske investering i å skape de absolutt beste produktene for kundene.

Han visste at Synergys produkter og forretningsmulighet kunne forandre liv og bestemte seg for å dele det med mennesker i et land han er glad i: Nigeria. Han reiser til Nigeria hver måned for å møte lokale leger og utlevere produkter. Det strømmer inn med vitnesbyrd fra fornøyde kunder.

“Noen leger bryr seg mest om pengene,” sier dr. Oketah. “Men når mennesker kommer til meg og sier; ‘Takk for dette produktet, takk for at du hjalp meg med å få i gang forretningen min og takk for at du hjelper familien min’, gir det meg en glede som ikke penger kan kjøpe. Som lege kan jeg ikke ansette noen, men jeg kan gi mennesker mulighet til en jobb gjennom nettverksmarkedsføring.”

Da dr. Oketah hadde satt seg mål for sin Synergy-forretning, skjønte han at han ikke kunne drive forretningen slik han ønsket uten å ofre sin medisinske karriere. Han planlegger å snart bruke all sin tid på Synergy WorldWide, og han vil bruke det meste av tiden på å hjelpe mennesker i Nigeria med å komme på fote igjen.

“Denne forretningen handler om dine personlige ambisjoner og din personlige drøm,” sier dr. Oketah. “Du må vite hva som er ditt høyeste mål, og så må du jobbe mot det målet, og du må jobbe hardt. Hvem som helst kan lykkes stort i dette selskapet. Jeg er fullstendig overbevist om det. Hvem ønsker du å være? Hva ønsker du av livet? Jeg er så lykkelig over å ha funnet Synergy.”

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us