Østerrikes "Fantastic Four" har oppnådd Go Elite 10Østerrike er ledende i Europa når det gjelder antall Elite Honors-kvalifiserte og Go Elite 10-bonuser. I januar stod Østerrike for mer enn en tredjedel av månedens 312 Elite Honors-kvalifiserte i Europa. Mye av landets suksess kan uten tvil tilskrives fire ledere som har støttet og oppmuntret sine team til å sette seg Elite Honors som mål og på den måten bygge en fruktbar forretning.

Disse fire teammedlemmene tjente Go Elite 10-bonusen på 1200 Euro ved å selv bli Elite Honors-kvalifisert samme måned som de hadde 10 egensponsede teammedlemmer som ble Elite Honors-kvalifiserte. For å lære mer om kvalifiseringskriteriene for Elite Honors og Go Elite, klikk her.

FRANZ FRIESS
Pearl Executive

De magiske ordene som fører til suksess via Elite Honors er; “Gjør det igjen og igjen,” sier Franz. Et teammedlem må arbeide jevnt og trutt for å lykkes. Det er andre gang Franz tjener Go Elite 10-bonusen, og hver gang har han startet med et mål og en plan. Hvert trinn i planen ble skrevet ned i detalj, og hver detalj var nødvendig for at han skulle nå målet. Da planen var på plass, nølte ikke Franz med å sette i gang. Franz har bevist for teammedlemmene sine at Go Elite 10 er oppnåelig, gjennom en positiv innstilling og ved å være et eksempel for andre.

“En måned går så fort, og uten rask handling vil målet glippe,” sier Franz. “Bare sett i gang og gjør det som skal til. Jeg ser på det som en plikt å fortelle andre at det finnes noe som kan ha en positiv innvirkning på helsen og livskvaliteten deres.”

CORINNA FRÖWEIN
Team Leader

Corinna vet hvor viktig det er å ha en plan og hvor høy kvalitet Synergys produkter har, og det hjalp henne til å tjene sin andre Go Elite 10-bonus. Corinna prøver å ha kontinuerlig kontakt med teamet sitt. Å gjøre avtaler, legge planer og å gjøre det man kan for å holde motivasjonen oppe hos alle, er helt nødvendig for å “gå foran som et godt eksempel" og er det eneste rette for å utvikle seg som leder og bygge et team.

Elite Honors-programmet har gitt Corinna mange muligheter til vekst og til å bli en god leder. Hun vet at Synergys fremtid ligger i Elite Honors.

“Med riktig plan, motivasjon og støtte fra sponsor, vet jeg at alt er mulig,” sier hun. “Jeg er 100 % overbevist.”

ROBERT SUPPAN
Team Elite

“Etter min mening er Elite Honors den mest direkte veien til suksess,” sier Robert. “Å sette spesielt Go Elite 10 som et månedlig mål skaper maksimal produktivitet i teamet vårt … jeg har den muligheten, så jeg griper den.”

Robert har en pasjon for å hjelpe andre til å realisere drømmene sine og samtidig oppnå optimal helse og livskvalitet. For Robert er det lett å arbeide hardt med Synergy fordi han synes det er gøy. Robert lærer hele tiden av sine erfaringer og feil, og gjennom motgangen han har møtt, har han blitt en sterkere person og en bedre leder. Han har bygget et sterkt team som jobber mot Elite Honors-kvalifisering sammen med ham.

HEIDI KELBIC
Team Director

Når mennesker kommer sammen, ser vi tydelig den virkelige verdien av Synergys inntjeningsmodell Elite Honors.

“Sammen er vi sterke,” sier Heidi. “Jeg elsker V3-serien fordi … helsen min ble bedre, og det er hva jeg ønsker å gi andre - bedre helse og bedre økonomi.”

Heidi vet hvor viktig det er å legge en god plan for å nå et mål. Å ha målet klart for seg er helt avgjørende for å kunne nå det. Heidis arbeidsmoral og måten hun støtter teamet sitt på, har gitt stor vekst og muligheten til å oppnå Go Elite 10. Å støtte og bygge et blomstrende team har gitt Heidi en fantastisk anledning til å vokse som menneske, og hver dag takker hun Synergy for den muligheten.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us