Det hollandske lager fremskynder forsendelsesprocessen!

Tusindvis af ordrer behandles på det hollandske lager hver måned, og vi præsenterer nu en forbedret autoship-tidsplan, der vil sørge for at dit produkt bliver behandlet og afsendt på blot den halve tid sammenlignet med det tidligere system. Ved at skabe en ny tidsplan for forsendelserne til de lande, der serviceres af det hollandske lager, vil vi benytte flere forsendelsesdage, hvilket giver lagermedarbejderne mere tid til at sende dine ordrer til tiden.

Hvis du er team-medlem eller kunde med ordrer, der effektueres gennem det hollandske lager den 1., 5., 10., 15. eller 20. i måneden, kan din ordre blive behandlet en eller to dage før din tidligere planlagte dag. Denne ændring træder i kraft den 1. april 2015.

I nedenstående tidsplan kan du se, hvornår dine forsendelser vil blive behandlet hver måned i forhold til den gamle tidsplan. For eksempel, hvis du bor i Danmark og har en forsendelse planlagt til den 20. i måneden, efter den gamle tidsplan, vil din forsendelse nu blive behandlet og afsendt den 19. i måneden. Alle andre forsendelsesdatoer vil forblive de samme.

Justeringer for danske forsendelsesdatoer Tidligere forsendelsesdato: 1.
Ny forsendelsesdato: 1.

Tidligere forsendelsesdato: 5.
Ny forsendelsesdato: 5.

Tidligere forsendelsesdato: 10.
Ny forsendelsesdato: 10.

Tidligere forsendelsesdato: 15.
Ny forsendelsesdato: 15.

Tidligere forsendelsesdato: 20.
Ny forsendelsesdato: 19.

Vi er glade for, at tilstrækkeligt mange ordrer går gennem det hollandske lager, således at det er muligt at revurdere vores systemer og efterkomme det store antal ordrer. Tak for dit samarbejde!

Hvis du vil have oplysninger om justeringer af forsendelsesplaner for andre markeder, kan du besøge den tilsvarende blog.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us