Ny Team Director i rampelyset: Renate Hope Jordal

Renate Jordal er født og oppvokst i Bergen, Norge, og hennes medfødte ubestridte skaperevner har vist seg i voksen alder gjennom surrealistiske malerier og en beslutning om å utføre omfattende restaurering av drømmehuset sitt. Hun er også gullsmed, billedhugger og friserdame. Allerede som ung ble hun opplært til å tenke som en entreprenør, og denne mentaliteten har aldri sluppet taket i henne.

«Det å drive min egen virksomhet, har alltid ligget i bakhodet mitt,» sa Renate. «Jeg er ikke typen til å arbeide i en 9.00-17.00-jobb, så jeg følte meg som en fange den gangen jeg gjorde det. Det var da jeg vendte blikket mot Synergy. Alt du vil gjøre, kan du gjøre.»

Siden sommeren 2014 har Renate fokusert mindre på malingen og mer på Synergy-virksomheten mens hun restaurerer huset. Denne fokusen førte til at hun ble Team Director i mars 2015, og doblet virksomheten sin i løpet av denne tiden. Gnisten til all denne suksessen ble tent i 2008 da Norges første ledere introduserte Synergy-produkter på markedet. Hun har vært overbevist om Synergy-produktene helt siden hun fikk en positiv erfaring med V3-systemet, men bare etter at hun hadde undersøkt produktene i godt og vel et år.

Etter hvert som Renate ble mer aktiv i Synergy-virksomheten i 2014, fikk hun følelsen av at hun allerede var en Team Director. Denne tenkemåten gjorde at hun fikk ting til å skje. Å oppnå tittelen Team Director, er imidlertid ikke noe én person kan gjøre alene. Hun er klar over at hvert avansement i gradene er takket være mer teaminnsats enn individuell prestasjon.

Renate er også en lagspiller i flere støttegrupper og organisasjoner som spesielt støtter kvinner innen nettverksmarkedsføring.«En lidenskap som har vokst frem i meg siden jeg pustet nytt liv i Synergy-virksomheten min, er å hjelpe andre kvinner med å finne og oppfylle drømmen sin,» sa Renate. «Jeg vet hva jeg må gjøre for å få det jeg ønsker meg i livet, og jeg er blitt virkelig innstilt på å hjelpe andre kvinner med å gjøre det samme.»

Det å bli Team Director er det minste målet Renate har satt seg. Hun har funnet ut at det er lettere å nå hvert mål ved å tenke bevisst, evaluere negative tanker og erstatte dem med positive.

 «Jeg lærer dem jeg sponser at de ikke må være redde,» sa Renate. «Alle drømmer om noe mer, og jeg ønsker å hjelpe så mange jeg kan, fordi jeg vet at disse drømmene ikke er så fjerne som folk tror.»

Når Renate er ferdig med det store restaureringsprosjektet av huset, kan hun gå tilbake til kunsten og bruke tid på å perfeksjonere den, fordi Synergy-virksomheten hennes gir henne fleksibiliteten til å gjøre det.

Det skal bli spennende å se hva hun skaper neste gang!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us