Forener Synergy & Fitness for at hjælpe andre

Som norsk teenager var Synergy team-medlem Elin Holmen juniormester i langrend, en sport, der kræver udholdenhed og styrke i hele kroppen. Elins yderst aktive livsstil i Brumunddal er ikke blevet mindre efter hendes storhedsdage på pisterne. Faktisk er hun måske i endnu bedre form nu end nogensinde før, da hun skiftevis dyrker vægtløftning, løb, fodbold, golf, styrtløb og langrend, og andre sportsgrene.

Som kvinde i 30'erne, ved Elin, at det er vigtigt at fokusere på at bevare den generelle sundhed på højt niveau, således at det bliver nemmere at vedligeholde fysikken og de atletiske evner med alderen. Det er derfor, Elin praktiserer "ren spise" - som betyder at holde sig væk fra raffinerede eller forarbejdede fødevarer af enhver art - i tillæg til hendes træningsplan.

Da Elins sponsor, Vegard Paulsen, introducerede hende til SLMsmart Måltidserstatning var hun  interesseret i at se, om produktets proteiner og næringsstoffer ville hjælpe hende i bestræbelserne på at få energi i gymnastiksalen og holde vægten. Efter en prøveperiode tøvede hun ikke med at slutte sig til Synergy´s team i november 2014.

Med hjælp fra sin sponsor fik hun designet en SLMsmart og E9 præsentation, og Elin begyndte at introducere SLMsmart til andre og har siden aktiveret mere end 35 mennesker med SLMsmart pakker, hvilket betyder, at hun har opnået begge SLM 10 Club bonusser.

"Mit mål med alt dette er at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål," sagde Elin. "Jeg bruger min fitness-ekspertise til at hjælpe disse mennesker med motions- og kostprogrammer. Jeg hjælper dem med at foretage ændringer hver uge, og når som helst de har spørgsmål, ved de, at de kan komme til mig. Folk i min gruppe, som følger deres program, har gode resultater med produkterne indtil nu, og deres resultater er synlige. Jeg gør det, fordi jeg ved, at med min erfaring kan jeg virkelig hjælpe."

Elin hjælper mest sin gruppe gennem Facebook og afsætter en time til personlig konsultation med dem, der har brug for mere opmærksomhed for at nå deres vægt-mål. Hun vil skabe en realistisk træningsplan, der passer den enkeltes livsstil.

Gennem Elins erfaringer hidtil har hun indset, at der er et par trin, der har været nyttige i hendes succes med at dele SLMsmart og E9:

Team Support
Lær så meget, som du overhovedet kan, om produkterne og hav tillid til din sponsor, der uddanner dig og besvarer alle dine spørgsmål.

Være oprigtig
Opbyg tillid hos dem, du kommer i kontakt med og opbyg din troværdighed ved at passe på dit helbred.

Gør det du siger 
Brug Synergy-produkterne og følg den diæt- og motionsplan, du instruerer andre i at følge. Dette vil få din gruppe til at føle sig tryg ved at bruge produkterne.

Være pålidelig
Tilbyd så meget støtte som muligt. De, der søger at opnå kontrol med deres vægt, har brug for en sparringspartner, der er dygtig og entusiastisk.

Være et produkt af produktet
Bliv levende bevis for, at produkterne virker.

"Hvis du sælger for blot at sælge, uden at produktet virker, er det ikke OK for mig," sagde Elin. "Det er derfor, det var så vigtigt for mig at prøve SLMsmart og E9 først. Jeg så, hvor godt det virkede for mig, når jeg trænede, så jeg vidste, at jeg kunne hjælpe folk, der forsøgte at øge deres kondition samt styre deres vægt. Jeg bruger produkterne på samme måde, som jeg instruerer andre i at bruge dem.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us