Pris stigning i Europa


Med virkning fra 1. maj, 2015 vil Synergy WorldWide Europe opleve en prisstigning på 4% på alle kosttilskud.

Siden grundlæggelsen i 1999 er Synergy udvidet til 29 internationale markeder, og medvirket til at folk lever et sundere liv i dag, og skabt en varig arv til eftertiden.

Vores urokkelige engagement i denne mission kræver fortsat investering i hvert voksende marked for at sikre et ensartet, højt udbud af kvalitetsprodukter og udvikle redskaber og ressourcer, for at team-medlemmerne kan få succes. I løbet af de seneste tre år, har Synergy Europa været et primært fokusområde, hvor vi har åbnet fire nye markeder, ansat nye medarbejdere, lanceret nye produkter og investeret kraftigt i events og markedsføring.

Denne investering, kombineret med en betydelig nedskrivning af euroen over for dollaren i de seneste 8-12 måneder, har resulteret i en omkostningsstigning ved at markedsføre i Europa. Trods bestræbelserne på at øge den operationelle effektivitet, er den økonomisk inflation konstant og er noget, vi skal arbejde med fra tid til anden. For Synergy Europa vil dette være den første prisstigning siden dets åbning.

På forhånd sætter vi pris på din forståelse og ser frem til,  at Synergy Europa når nye højder i årene, der kommer.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us