Endnu et rekordår for Synergy WorldWide

Synergi er et selskab på farten!

Dets fortsatte vækst og engagement i topkvalitet gør det til en dynamisk virksomhed, der er konkurrencedygtig inden for både kosttilskud og netværks marketing.Vi er stolte af at kunne meddele, at i løbet af regnskabsåret 2014, oplevede Synergy rekordhøj vækst! Synergy´s salg blev forøget dramatisk med ca. 18,3% ifølge Nature´s Sunshine Products årsrapport - et resultat, der kan henføres til Synergy-ledelsen og medarbejdere over hele verden. Synergy´s japanske og sydkoreanske markeder havde et særligt monumentalt år, og meget af Synergy´s succes i 2014 skyldes deres teams utrolige indsats.

Synergy´s team-medlemmer er livsnerven i virksomheden, og vi er stolte over at have delt dette år med så talentfulde og hårdtarbejdende individer. Hvert succesfuldt år med Synergy er gjort muligt pga. medarbejderne i marken, der spreder Synergy´s vision om overlegen sundhed, økonomisk frihed, og frem for alt, en højere livskvalitet.


"Vi er beærede over at være repræsenteret af et så entusiastisk netværk af personer, der har forpligtet sig til at gøre en positiv forskel både i deres eget liv og for personer omkring dem”, sagde Dan Norman, formand for Synergy WorldWide. "Vores vækst i 2014 er bevis på, at Synergy´s potentiale ikke har nogen grænser, og vi er overbeviste om, at team-medlemmer over hele verden vil fortsætte med at hæve overliggeren."

Team-medlemmernes engagement, kombineret med bemærkelsesværdigt lederskab, ekstraordinære begivenheder, nye produktlanceringer, og en mission om at efterlade en arv, skabte 2014 som året, der huskes.

Tillykke med et vellykket 2014. Vi glæder os til at se, hvad vi er i stand til at udføre sammen i 2015.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us