NYTT UTSEENDE PÅ NETTSTEDET FORMIDLER SYNERGYS BUDSKAP

Formelen for et sunt, vellykket og mer målbevisst liv begynner med Synergy.

Velvære i dag er ikke bare spørsmål om et lengre liv. Det handler om å leve bedre. Hos Synergy har vi løst gåten for å leve et fantastisk liv, takket være god helse og en sunn livsstil.

Vi har i dag gleden av å presentere Synergys nettsted med nytt utseende og ny fornemmelse. Her blir dette sterke budskapet formidlet gjennom viktige merkeelementer som knytter de besøkende visuelt til Synergy WorldWides engasjement.

Ta en titt på det nye synergyworldwide.com

Her er en rask oversikt over noen av de største forbedringene du vil legge merke til.

Optimert for mobil

Legg vekk de bærbare datamaskinene, fordi nå kan du handle og registrere deg hos Synergy på mobilen din. Dette har lenge vært et ønske, og vi verdsetter din tålmodighet mens vi har arbeidet med å forbedre denne bestemte brukeropplevelsen.

Farge

Synergys primærfarge er oppdatert til en klarere blåfarge som går igjen i nettstedets nye utseende. Dette betyr ikke at den mørke blå fargen som ble brukt tidligere, blir borte. Den vil faktisk fremdeles bli brukt som Synergys sekundære farge.

Sekskantet «S»-ikon
Dette ikonet erstatter ikke Synergy-logoen, slik den er i dag. «S-en» vil isteden bli brukt som et sekundært merkeelement i forbindelse med Synergy-logoen.

Byggeklosser

Byggeklossmønsteret du ser i annonser på hjemmesiden, er et grafisk element Synergy vil bruke i sammenheng med det visuelle merket. Dette mønsteret er en moderne design og er inspirert av Synergys molekylmønster som forsterker budskapet om tilknytning og vitenskap. Hver kloss danner grunnlaget for en annen, og formidler budskapet om styrke og vekst.

Molekylmønster

Synergys molekylmønster har vært grunnlaget for deres merke i åresvis. Mønsteret er oppdatert til en mer moderne design som vil fortsette å formidle et budskap om vitenskap og nyskapning.


Ta en titt på det nye synergyworldwide.com

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us