Elite Honors Spotlights


Med Elite Honors-programmet i full sving har teammedlemmer bygget sterkere forretninger gjennom definerte månedlige målsetninger.

I mars ble 345 teammedlemmer i Europa Elite Honors-kvalifisert. Det betyr at minst 345 nye distributører ble meldt inn og at over 1000 kunder fikk tak i Synergy-produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert har oppdaget at Elite Honors-inntjeningsmodellen er akkurat det forretningen deres manglet.

Gratulerer til de mange som finner suksess gjenom Elite Honors så langt! Her er litt innsikt fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om suksessen deres med systemet:

Adrian og Sara Gregory
7x KVALIFISERT, STORBRITANNIA

Det var i 2014 at Adrian og Sara ble med i Synergy som kunder. Adrian har vært forretningseier i 16 år og driver en virksomhet som driver med grafisk design, nettdesign og trykking i Sør-England. Sara er sykepleier med opplæring fra Royal Navy. Hun jobber for tiden som toppleder i omsorgsbransjen. Adrian og Sara bestemte seg for å utvikle en Synergy-virksomhet under Rome Summit i september 2015 etter at de hadde møtt Dan Higginson og Paul Blad og hørte deres visjon for fremtiden.

Nå har Adrian og Sara vært Elite Honors-kvalifisert i syv måneder på rad, og de har kun gode ting å si om programmet.

“Konseptet med Elite Honors Club er intet mindre enn genialt,” sier Adrian. “Elite Honors er et enkelt veikart til suksess som alle kan følge med litt engasjement og fokus.”

Synergy identifiserte for dem viktige elementer for å utvikle en solid forretning fra måned til måned, og insentiviserte og fremhevet deretter dette slik at alle kunne se det. Det som gjør Elite Honors så spesielt er hvor tilgjengelig det er for alle Synergys teammedlemmer.


Paula Harju
6x KVALIFISERT, FINLAND

Med en karriere innen kundeservice, har Paula Harju hjulpet andre hele livet. Hun er oppriktig glad i å ha jobbe med andre i håp om at hun på en eller annen måte kan gjøre noe godt for dem.

For mer enn tre år siden ble Paula tiltrukket av funksjonaliteten, kvaliteten og påliteligheten til Synergy-produkter. Nå er hun Elite Honors-kvalifisert for sjette måneden på rad og tror helt og holdent på Elite Honors-programmet og hva det tilbyr til alle.

“Elite Honors er tilgjengelig for alle fordi alle står på lik linje, og det lar teammedlemmer skape permanent vekst,” sier hun.

Paula ser på Synergy-teamet sitt som en yrkesmessige familie, og har vært imponert over personene hun jobber med.

“Vi har god lagånd og en fantastisk up-line med Kati og Eric Gammals,” sier hun. “Det som er mest givende er å vite at vi er i stand til å gi nytt liv til mange andre mennesker.”

Dette nye livet Paula snakker om stammer fra en forståelse av hvor viktig personlig utvikling er for livskvalitet. Gjennom Synergy håper Paula å etterlate en arv som lar henne selv, og de hun jobber med, endre livene sine til det bedre ved å benytte seg av mulighetene Synergy tilbyr.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us