Østerrike har ervervet tre Go Elite 10-bonuser


Synergy Østerrike har igjen imponert alle med sine Elite Honors-suksesser. Nesten én tredjedel av alle europeiske teammedlemmer, som kvalifiserte for Elite Honors i april, kommer fra Østerrike. Alle de tre personene som oppnådde Go Elite 10-bonusen, er også fra Østerrike, inkludert Pearl Executive Franz Friess, som har oppnådd Go Elite 10-bonuser seks ganger siden kampanjen startet.

To av Franz’ partnere, Maria Proskovits og Helmut Jelinek, har for første gang oppnådd Go Elite 10-bonusen på 1200 euro. De har begge utvist fremragende lederskapsferdigheter og engasjement for å sponse medlemmer som kvalifiserer til 10 Elite Honors.

Få mer innsikt i ELITE HONORS og GO ELITE

MARIA PROSKOVITS, TEAM DIRECTOR

Etter at Maria ble klar over at hun lett kunne sponse to og deretter fire kvalifiserende til Elite Honors, satte hun seg som mål å sponse 10. Takket være hjelp fra mentoren sin, Franz Friess, og hans ekspertkunnskaper med hensyn til planlegging, oppnådde hun målet hun hadde satt seg. Hun er derfor svært stolt av både seg selv og teamet sitt. Dette er hennes åttende kvalifisering til Elite Honors.

Hun tror at kombinasjonen av Elite Honors- og Go Elite-kampanjen utgjør en genial forretningsmodell som motiverer teammedlemmer til å definere målene sine og jobbe for å nå dem. I begynnelsen av april hadde Maria, med hjelp fra teamet og ektemannen Alois, en klar definisjon av målene hun hadde satt seg, noe som førte til en vellykket gjennomføring av dem.

«Elite Honors innebærer en enklere måte å bygge opp virksomheten på,» sa Maria. «Synergy WorldWide har en fantastisk inntjeningsmodell for å hjelpe partnere som støtter kvalifisering til Elite Honors.»

HELMUT JELINEK, TEAM DIRECTOR

Helt siden Helmut signerte Synergys skjema for å komme i gang i 2010 og begynte å brukte tiden på virksomheten sin i 2011, har han erfart både økonomiske og helsemessige forbedringer. Det var ikke før i august 2015 at konseptet med Elite Honors og Go Elite ble lansert for europeiske teammedlemmer før den offisielle iverksettingen. Helmut har siden dette kvalifisert til Elite Honors ni ganger, noe som betyr at han har kvalifisert hver måned. I den niende kvalifiseringsmåneden klarte han også å sponse ti Elite Honors-kvalifiserende, slik at han oppnådde Go Elite 10-bonusen.

«Elite Honors er noe helt spesielt,» sa Helmut. «Suksessen til partnerne og kundene dine blir styrket gjennom enkelheten og disiplinen den formidler.»

Helmut sa at han og teamet hans har tatt Elite Honors-forretningsmodellen på alvor og funnet ut at den kan gjenbrukes og være fordelaktig for alle.

«Forretningsstrukturen er stabil, kundene opplever en regelmessig tjeneste og vi verver nye kunder og partnere hver måned,» sa han.

Synergy WorldWide ønsker å forbedre levevilkårene til hele menneskeheten med budskapet om å etterlate en arv, og Helmut er overbevist om at teamet hans, gjennom Elite Honors, er på god vei til å gjøre dette til virkelighet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us