NY TEAM DIRECTOR: MIRVA MARTIKAINEN


Alvorlige helseproblemer er vanlig i Mirvas familie, og det er derfor viktig for henne å passe på sin egen helse. Hun ønsket å hjelpe familien med helseproblemene og ble derfor interessert da hun ble introdusert for Synergys produkter i november 2011. Hun ble imponert over hvor rask innvirkning produktene hadde på familiens helse.

Mirva bor i Finland og er både sykepleier og gründer. På grunn av yrket sitt kjenner Mirva igjen et eksepsjonelt kosttilskudd når hun ser det, og hun står 100 % bak Synergys produkter.

“Å nå nivået Team Director er et tegn på at flere og flere har god erfaring med Synergys produkter og at de bruker mer,” sier Mirva.

Hvert år etterlater Mirva en arv ved å gi tilbake til forskjellige organisasjoner, blant annet et lokalt barnesykehus i Finland. Etter som Synergy-forretningen hennes fortsetter å vokse, vil Mirva øke donasjonene.Hun er stolt over Synergy, sier Mirva. Det finnes ikke noe bedre enn å høre hvordan Synergys produkter har forandret livet til fornøyde kunder og distributører. Hun ser frem til hva fremtiden vil bringe for henne og teamet, og hun vet at Synergy WorldWide har vist oss veien til optimal helse.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us