NY TEAM DIRECTOR: STEFAN DÖRFLER


Østerrikske Stefan Dörfler ble introdusert for nettverksmarkedsføring kort tid etter at han var uteksaminert fra high school i 2014. Jo mer han lærte om denne forretningsmodellen, desto mer fascinert ble han. Han forstod at han hadde et ubegrenset potensiale innenfor nettverksmarkedsføring, og han elsket tanken på at han kunne bygge en forretning sammen med vennene sine. Han er en av de yngste Team Directors i Synergy Europa.

Han ble introdusert for Synergy WorldWide via en presentasjon som fokuserte på selskapets dedikasjon til kvalitet. På den tiden visste han ikke at det var et nettverksselskap, men han ble imponert over at teammedlemmene var mer opptatt av å forbedre helsen til mennesker over hele verden, enn i hva de kunne tjene. Og det er slik det bør være, mener han.

I starten var ikke Stefan sikker på hvor langt nettverksmarkedsføring kunne bringe han. Nå har han overgått sine egne forventninger og forstår at han kan oppnå store ting hos Synergy. Stefan har alltid vært opptatt av å hjelpe mennesker rundt seg; familie, venner og bekjente. Og siden han gjør det hver dag gjennom Synergys produkter og forretningsmulighet, har han hjulpet mange.

Etter at Stefan oppdaget nettverksmarkedsføring, utdannet han seg til mental trener, og han vet at denne utdanningen hjelper han hver dag med å drive forretningen. Han elsker at han kan ta seg litt fri uten at Synergy-forretningen hans lider under det. Han er stolt over å være Team Director hos Synergy WorldWide, men sier at det absolutt ikke er det høyeste pin-nivået han vil oppnå.

“Jeg vet ikke om noen annen bransje der man får slik anerkjennelse for det man oppnår,” sier Stefan. “Det er fint å vite at ingenting av det jeg gjør er bortkastet.”

Stefan håper å vise sine jevnaldrende at det er mulig å være ung og samtidig en rollemodell. Han mener at alder bare er et tall og at det ikke bør legge begrensninger på det vi vil gjøre. Vi må huske at vi skaper vår egen skjebne, uansett hvilken livsfase vi er i.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us