Ny General Manager for Tyskland, Østerrike og Slovenia!


Vi er glade for å kunne introdusere vårt nyeste tilskudd til Synergy Europas lederteam — Nader Poordeljoo!

Nader ble introdusert for nettverksmarkedsføring for 15 år siden og har siden vært innenfor bransjen.

Nader er født i Iran og flyttet til Nederland da han var 13. Da han han var ferdig med skolegangen i Nederland i 2001, flyttet han til Tyskland, der han fremdeles bor. Han snakker persisk, nederlandsk, tysk og engelsk.

Da han hadde bosatt seg i Tyskland, fikk han jobb hos det internasjonale forsikringsselskapet ERGO Group, men kort tid etter oppdaget han nettverksmarkedsføring. Nader bygget forretninger hos noen få nettverksselskaper, blant annet ACN, inntil han fikk kontrakt med et plateselskap. Musikkarrieren tok av, og flere av sangene hans havnet på hitlistene.

Etter en givende tid i musikkbransjen, gikk Nader tilbake til forretningsverdenen da han ble salgssjef for et byggefirma som ansatte ham for å lede nye forretninger i Tyskland, Østerrike og Nederland. Senere ble han salgssjef hos et tysk teleselskap, og han arbeidet inntil nylig i salgsavdelingen hos et nettverksselskap.

ViSalus ansatte Nader som salgssjef i 2014, og han bidro til åpningen av det tyske og østerrikske markedet. Det var på den tiden Nader møtte og arbeidet tett med Carmelo D’Anzi, visepresident for Synergy Europa. Nader var ansvarlig for markedsutvikling, markedsføring, salgsstøtte og arrangementsledelse.

Med sin ledererfaring innenfor direktesalgsbransjen og sin lidenskap for gründerskap, passer Nader perfekt i denne stillingen.

Nader har raskt blitt en del av Synergy-familien, og vi ser frem til å se Tyskland, Østerrike og Slovenia blomstre under hans ledelse.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us