Nye Team Elites: Anna-Maija & Hannu Kreivi


Anna-Maija og Hannu har vært gründere hele livet. Som Finlands nyeste Team Elites har de bevist at de kan balansere et travelt hjemmeliv med en lukrativ forretning. Anna-Maija har nesten 30 års erfaring med nettverksmarkedsføring, mens Hannu sluttet seg til senere, da han oppdaget hvor effektive Synergys produkter virkelig er. Sammen utgjør de et fantastisk team som er respektert og beundret i hele Finland og Europa.

Anna-Maija og Hannu er lykkelige over å nå tittelen Team Elite, men sier at det bare er en mellomstasjon på veien mot større drømmer. I tillegg til sitt nye pin-nivå fikk Anna-Maija og Hannu sin første Go Elite 10-bonus i april. Det er bare noen få i Europa som har oppnådd det. Takket være støttende og konkurrerende venner hos Synergy, samt en spesiell teambyggende kampanje i Skandinavia, var ekteparet Kreivi motiverte for å jobbe ekstra hardt i april, og det resulterte i den nye tittelen.

“Gjennom små, men stadige opplevelser av motivasjon skapes en stor kraft,” sier Anna-Maija.

Paret er stolte over hvor profesjonelle teammedlemmene deres er og over den daglige innsatsen de gjør for å bygge forretningen. Men denne profesjonaliteten kom ikke av seg. Hver måned arrangerer Anna-Maija og Hannu flere opplæringsmøter og informasjonsmøter for å hjelpe teamet med deres personlige utvikling. De tror teammedlemmer som ikke er kontinuerlig opptatt av selvutvikling, kan få problemer med å lykkes hos Synergy.

“En leder må alltid være klar til å hjelpe,” sier Anna-Maija. “En god leder må ha tillit til teammedlemmene og deres evne til å lære og vokse. En god leder hjelper teammedlemmene individuelt for å finne ut hvilke områder de trenger å utvikle seg på. Det er viktig å passe på at alle lykkes, siden det er gjennom suksess vi får motivasjon.”

Anna-Maija og Hannu ser frem til teamets vekst i fremtiden. De har planer om å fortsette å inspirere mennesker og vil fortsette å investere tiden sin i Synergys visjon for å utvikle sterke, uavhengige Synergy-ledere. De tror det vil bringe økonomisk uavhengighet og helse til mange.

“Synergy har gitt meg helsen tilbake,” sier Anna-Maija. “Jeg føler at hele livet mitt har blitt bedre, fordi drømmene vi hadde i starten, har blitt virkelighet. Synergy er en gave som jeg er utrolig takknemlig for. Helse og velstand kan oppnås gjennom Synergy for alle som ønsker det.”

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us