Go Elite 10-vinnere!


Fem Synergy-teammedlemmer oppnådde Go Elite 10-bonusen i mai ved personlig å sponse minst 10 Elite Honors-kvalifiserte teammedlemmer. Dette er en fantastisk bragd, så vi er stolte av våre hardtarbeidende teammedlemmer. Samtidig vil vi benytte anledningen til å gratulere følgende teammedlemmer med bonusen på 1200 euro:

Sandra Hübsch, Østerrike

Sandra oppdaget Synergy for første gang i 2008. Etter flere år med positive erfaringer med Synergy-produkter, bestemte hun seg i 2014 for å satse alt på Synergy. Hennes Synergy-virksomhet er blitt en suksess, takket være hennes entusiasme for produktene og den fantastiske kompensasjonsplanen. Sandra oppnådde Go Elite 10-bonusen for første gang i mai, som var den samme måneden hun også steg i gradene til Team Director. Det å nå begge disse milepælene i den samme måneden er et bevis på at Sandras virksomhet kan se en stadig lysere fremtid i møte.

Franz Friess, Østerrike

Franz er blant de mest fremgangsrike Synergy-lederne i Mellom-Europa, og han har vært en beundringsverdig forretningsbygger i mange år. Hans suksess i selskapet stammer både fra en klippetro på produktene og en fremragende arbeidsetikk. Franz har hatt en strålende suksess med Synergy idet han har lagt stor vekt på nødvendigheten av teamarbeid og betydningen av Elite Honors-systemet.

«Jeg er sikker på at Elite Honors-modellen har nok styrke til å endre alt,» sa Franz. «Jeg har sett at den fungerer i mitt eget team, og at folk blir begeistret for den.»

Corinna Fröwein, Østerrike

Corinna vet at Elite Honors-forretningsmodellen fungerer, noe hennes blomstrende virksomhet er et tydelig bevis på. Dette er andre gangen Corinna oppnår Go Elite 10-bonusen, og hun vet at Elite Honors Club er en avgjørende del av Synergys langsiktige forretningsplan.

«Jeg vil vise folk at alle kan oppnå denne bonusen i Europa,» sa Corinna. «Jeg har riktignok ikke den høyeste tittelen i Synergy, men gjennom denne kampanjen kan jeg tjene maksimalt.»

Gjennom Elite Honors og Go Elite 10-bonusen gleder Corinna seg til å se at resultatene av det harde arbeidet til teamet hennes vil få en positiv innvirkning på fremtiden til Synergy WorldWide.

Teri Rigby, Storbritannia og Nord-Irland

Det tok bare noen få korte måneder for Teri å bli et storstilet Synergy-teammedlem. Teri har med sin nesten 30-årige erfaring innen nettverksmarkedsføring, steget i gradene, og i april avanserte hun til tittelen Team Elite. På bakgrunn av all den fremgangen Teri har gjort, sa hun at hun skulle få en stor Synergy-bølge til å skylle over Storbritannia. Hun ser også frem til å samarbeide med teamet sitt for å nå enda større høyder.

Da Teri oppnådde Go Elite 10-bonusen for andre gang, hadde hun bare gode ting å si om både Elite Honors og Synergys kompensasjonsplan. Modellen for å oppnå Elite Honors har vært til stor hjelp for henne og teamet hennes i de siste månedene, ettersom hun har blitt én av Synergys raskest voksende suksesser.

Sue og Matt Thomas, Storbritannia og Nord-Irland

Sue og Matt har bare vært med i Synergy i tre måneder, men på denne korte tiden har deres virksomhet gjort utrolig fremgang. De følte seg heldige da de ble med i Synergy-teamet, fordi de hadde en fantastisk gruppe med engasjerte og ivrige nettverksarbeidere som fulgte dem.

Sue og Matt klarte å oppnå Go Elite 10-bonusen på kort tid, og de sa at drivkraften bak deres suksess er den muligheten de har til å hjelpe andre.

«Ta sikte på å hjelpe så mange som mulig i det daglige,» sa Sue. «Jo flere du hjelper, jo mer suksess oppnår du.»

Matt og Sue tror at alle burde ha muligheten til å oppnå Elite-helse, og at Synergy har de beste produktene som er å oppdrive på markedet for å hjelpe folk til å oppnå sine helsemessige mål.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us