Resultater fra den store SLMsmart Challenge i USA!


Nord-Amerikas SLMsmart Challenge for 2016 ble avsluttet i slutten av mai, og vinnerne er nå kåret! Entusiastiske menn og kvinner fra hele kontinentet tok ansvar for egen helse og gjorde positive endringer ved å innlemme virkningsfulle Synergy-produkter i sine helserutiner. Opplegget gikk ut på å sette næringsrik mat og utfordrende treningsopplegg på dagsordenen. Siden penger og premier sto på spill, ble hver eneste deltaker motivert og innstilt på en 90-dagers reise mot et lykkeligere og sunnere liv!

Et dommerpanel valgte til slutt ut de tre vinnerne etter deres totale forvandling, basert på deres før og etter-bilder. Avgjørelsen var veldig vanskelig siden det ble sendt inn så mange inspirerende bilder av så mange utrolige personer. Selv om vi gir applaus til alle deltakerne, ønsker vi spesielt å gratulere følgende tre utfordrere for deres vinnende resultater:

1. plass: Eric Poland
Premie: 1500 USD

Eric fra Kentucky gikk ned 18,1 kg (20 % av sin kroppsvekt) og ble ca. 17,8 cm mindre rundt midjen. Det som gjør Erics historie enda mer interessant, er at han også konkurrerte i fjorårets SLMsmart Challenge og gikk ned 9,1 kg. Erik var misfornøyd med fjorårets resultat fordi han visste at han kunne gjøre det bedre. Derfor gjorde han sitt andre forsøk som han satset alt på. Vi berømmer Eric for hans anstrengelser og innstilling til å gjøre en forskjell.

Erik har tidligere vært lærer og coach, han er en oppofrende ektemann, far til to nydelige barn (ett av dem har dignosen cerebral parese) og er heltidsansatt på verdens eneste fabrikk som produserer bilmerket Corvette. Følg med på bloggen vår der du kan lese mer av den fantastiske historien hans, og lær hvordan han overvant hindringene for å komme i bedre form,  oppnå en sunnere vekt, få bedre innsikt i et sunnere kosthold og være i mer aktivitet.

(Klikk på bildet for å forstørre det)

2. plass: Kevin B.
Premie: 500 USD

Solen i California skinte på Kevin de siste 90 dagene da han trente, spiste smart og arbeidet med sinDisse tre aspektene førte til at Kevin gikk ned 15,4 kg (16 % av hans totale kroppsvekt)!
forvandling. «Hvilken livsendrende opplevelse,» sa Kevin. «Fantastiske produkter, coaching og treningsprogram.»

Synergy-teammedlem og Challenge Coach Tommy Bethards sa: «Kevin har gjort noe som er ganske vanskelig å gjennomføre. Han kuttet ut masse fett uten å miste nevneverdig styrke. Overkroppen hans ser faktisk mer muskuløs ut, som, for meg, bare viser at han spiste på riktig måte.»

(Klikk på bildet for å forstørre det)

3. plass: Trevor Pierson
Premie: 250 USD

Trevor bor ikke så langt fra Synergys hovedkontor i Utah, og da han hørte om Synergys 90-dagers har han gått ned 27,7 kg (20 % av kroppsvekten han hadde i utgangspunktet). Han planlegger å fortsette videre mot idealvekten sin med det nyervervede verktøyet og kunnskapen han oppdaget gjennom SLMsmart 90-dagers Challenge.
Challenge, ble han ivrig etter å delta. Han håpet å lykkes denne gangen, siden han ikke hadde gjort det tidligere. Trevor har vært gjennom en håndfull slankekurer i løpet av sitt liv, og han har funnet ut at de fleste er urealistiske, nedslående og for drastiske for hans livsstil. Trevor bruker nå Synergy-produkter, og med god hjelp av SLMsmart Coach Tommy Bethards
(Klikk på bildet for å forstørre det)

Våre gratulasjoner går til Eric, Kevin, Trevor og alle andre som har deltatt i denne 90-dagers Challenge!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us