VIDEO: Eric Poland, vinner av SLMsmart ChallengeSynergy WorldWide reiste til Kentucky for å gratulere Eric Poland personlig som vinner av den siste 90-dagers SLMsmart Challenge, og få høre litt mer om SLMsmart-reisen hans. Eric er en oppofrende familiefar og ansatt på den eneste fabrikken i verden som produserer bilmerket Corvette. Takket være hans viljestyrke og pågangsmot gikk han ned 18,1 kg (20 % av hans opprinnelige kroppsvekt) og ble 17,8 cm mindre rundt midjen. 

Erics vellykkede slanking dette året har gjort ham til et stort forbilde for mange, spesielt siden dette IKKE var hans første forsøk på å gå ned i vekt. Han deltok faktisk i fjorårets SLMsmart Challenge, som var det året da Eva Miller vant sin velfortjente førstepremie. Erik klarte det samme året, 2015, å slanke seg forbløffende 9,1 kg, men mistet motivasjonen halvveis i konkurransen etter motgang både i familien og på arbeidsplassen. Ett år senere klarte Eric på en mirakuløs måte å motivere seg selv igjen, og han ble den SLMsmart Champion vi feirer i dag!

Vi beundrer Eric for å komme tilbake «på banen» igjen og vinne førstepremien. Ved bruk av treningsrommet på Corvette-fabrikken i pausene, i tillegg til å spise sunn mat bestående av grønnsaker og proteiner og inkludere Synergy-produkter i det daglige kostholdet, kunne Eric gjøre sitt slankemål til virkelighet.

SE PÅ VIDEOEN for å se hvordan Erics og hans families liv har endret seg siden han bestemte seg for å gå fullt og helt inn for SLMsmart Challenge i 2016.

Se Eva Millers forvandlingshistorie
Se Tommy Bethards’ forvandlingshistorie
Se Justin Halls forvandlingshistorieCONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us