Pust nytt liv i morgenrutinene dine


Måten du starter morgenen på har innvirkning på kvaliteten av resten av dagen. Hvis du begynner dagen med å føle stress og angst fremfor å være uthvilt, frisk og rask, kan det tyde på at du trenger å endre morgenrutinene dine. Finner du en rutine som fungerer for deg, kan dette gi deg den styrken som skal til for å gå gjennom dagen.

Følg disse raske tipsene for å få mest mulig utbytte av morgen:

Spis en sunn frokost

Det er helt avgjørende å spise en god frokost som en del av en sunn morgenrutine. Bland tre måleskjeer med SLMsmart Meal Replacement i 3 dl melk eller vann for å lage en balansert og deilig frokost på et blunk. Når du hopper over frokosten, går kroppen din inn i en energisparingsmodus og senker forbrenningen, slik at du har mindre energi gjennom dagen. Alle har forskjellige kaloribehov, men det er veldig viktig å spise noe når du starter dagen. Gode eksempler på sunn frokostmat er havregryn med kanel, yoghurt med bær eller fullkornbrød og frukt.

Start dagen med å trimme

La oss ta det første først. Varm opp med ProArgi-9+ eller e9 før du du starter morgentrimmen. Husk at du behøver ikke å løpe 8 km hver morgen for å øke energinivået. Begynn morgenen med 20 minutters yoga, eller ta en rask spasertur rundt i nabolaget. Dette er alt kroppen trenger for å gjenvinne energien etter en god natts søvn. Yoga er spesielt nyttig fordi det får opp pulsen, samtidig som det forbedrer fleksibilitet, holdning, balanse, muskeltonus og utholdenhet. Yoga er tilgjengelig for alle, og består av ulike vanskelighetsnivåer. Alle kan finne en yoga-rutine som fungerer akkurat for dem.

Les eller skriv

Før den travle dagen begynner, bør du sette deg ned og bruke noen minutter på å skrive ned tankene og målene dine i en dagbok. Det å skrive dagbok kan hjelpe deg til å bli kvitt litt av stresset og roe ned sinnet. 10-minutters skriving om morgenen kan være nyttig for å fokusere på deg selv, fremkalle selvbevissthet og gi deg selv mulighet til å tenke over hvordan du kan få best mulig utbytte av dagen.

Hvis du ikke liker å skrive, kan du bruke noen minutter på å lese nyhetene eller noen sider i en god bok. Fordyp deg i ting andre har skrevet, og nyt denne fredelige tiden alene for å få i gang hjernen før du starter dagen.

Følg en plan

Det å følge en morgenplan kan hjelpe deg til å være organisert og fokusert. Kanskje du kan starte dagen med en rask tur, deretter dusje og stelle deg og spise en sunn frokost før du drar på jobben. Det som er viktig med en rutine, er ikke nødvendigvis hvilken rekkefølge du gjør den i, men heller å definere og holde på denne rekkefølgen for å strømlinjeforme tiden om morgenen og begynne dagen med produktive vaner.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us