Trippel Presidential Executives skal holde tale i Wien!


Når vi sier at årets Summit vil bli det beste i Synergy Europas historie, så mener vi det. Vi ønsker at dette skal bli den beste helgen du noen gang har opplevd med Synergy WorldWide. Dette er fordi to av Synergys mest fremgangsrike ledere, trippel Presidential Executive Yun Tae Hwang fra Korea og trippel Presidential Executive Mark Comer fra USA, skal være tilstede for å gi inspirasjon.

Det skjer ikke ofte at begge Synergys aller første trippel Presidential Executives skal tale på det samme arrangementet. Vi håper derfor at alle teammedlemmer i Europa benytter seg av denne spesielle anledningen. Arrangement vil være spesielt spennende for Yun Tae siden dette er den første gangen han deltar på et Summit i Europa!

Disse ledernes intelligens og forretningsekspertise innen nettverksmarkedsføring, er helt enestående. Hvis du ønsker økonomisk uavhengighet med Synergy WorldWide, er både Mark og Yun Tae de beste personene å hente kunnskap hos.

Marks og Yun Taes tilstedeværelse på Summit 2016 er bare begynnelsen på en lang rekke motiverende talere. Det er så mye å se frem til i september i Wien, og vi vil ikke at du skal gå glipp av noe av det.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us